Några exempel på vårt arbete:

Journal Chocolat

Vi ger ut Sveriges enda tidskrift om choklad. Tidningen grundades 2004 och läses av alla som älskar choklad – och jobbar med choklad. Följ tidningen på Instagram och Facebook. @journal_chocolat

Sociala medier

Vi har tio års erfarenhet av att skapa innehåll för sociala medier, främst Instagram och Facebook. Låt oss sköta företagets flöde – vi vet vad som följarna läser och uppmärksammar.

Vintidskriften Vinfo

VINFO producerar vi på uppdrag av Granqvist Beverage House. Populär kundtidskrift som trycks i drygt 60.000 exemplar och som också finns att läsa digitalt på granqvistbev.se

Jubileumsbok Skaraborgsvatten

Vi producerar böcker! Ett exempel är Skaraborgsvattens jubileumsbok som berättar om det fantastiska projektet som i dag ger en stor del av Skaraborg säker vattenförsörjning. Vi har skrivit och formgett boken som utkom i samband med Skaraborgsvattens 60-årsjubileum hösten 2019.

Informationsbok Vretens Ångsåg

En bok om ett unikt svenskt industriminne som vi producerat på uppdrag av Vretens Bygdegårdsförening utanför Skövde. Sågen är den enda i sitt slag som finns kvar i Sverige. Är du nyfiken på boken, hör av dig till oss. Kontaktuppgifter längst ner på sidan.